ERVARINGEN VAN ANDEREN

Ferry heeft mij weer hoop gegeven waar ik het kwijt was! Zijn begeleiding in de scheiding met de vader van mijn dochter is tot een mooi afronding gekomen, wat eerst op een vechtscheiding leek heeft Ferry ons hier gebracht.Ben dankbaar dat Ferry er was!

Saskia

10 nov 2023

Ferry is een integere mediator. Hij zoekt naar een oplossing, die acceptabel is voor alle betrokkenen. Altijd duidelijk, helder en constructief. Ik kan Ferry absoluut aanraden!

Jeroen

27 jun 2023

De ervaring met The point Q is er goed bevallen. Er is snel gehandeld. Er wordt op een prettige manier gecommuniceerd en het leert je ook nog eens iets over jezelf. Het traject is altijd spannend maar je voelt dat je serieus wordt genomen en er wordt gezocht naar een oplossing. Tevens is de afhandeling ook goed, nazorg en afronding.
Roy

27 jan 2023

The Point Q, is een zeer goed in het begeleiden van het mediaton gesprek.Qua bedrijf hoop ik hem nooit meer nodig te hebben, maar als je een mediator nodig hebt. Beveel ik deze ten zeerste aan.
Irma

19 dec 2022

Positief, objectief, vriendelijk en duidelijk, vasthoudend, altijd beschikbaar, rots in de branding.Door zijn vasthoudendheid en overtuiging dat er toch een kans van slagen is op een opening, heeft hij een vastzittende situatie weer open weten te maken. Heel dankbaar dat we Ferry hebben ingeschakeld.

A.

15 sep 2022

Ferry François verstaat de kunst van het bewegen en meegaan met partijen in een conflict en tegelijkertijd toch te benoemen wat hij nodig vindt dat gezegd moet worden. Het heeft mij weer een stapje verder geholpen in het leven van mijn leven.

M.

12 jul 2022

Ferry heeft mij op een prettige manier geholpen een nieuw ouderschapsplan inclusief allimentatie berekening op te stellen. Hij is absoluut niet partijdig en is goed instaat om hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Zijn doelstelling is duidelijk: een oplossing vinden voor de situatie en dat heeft hij gedaan. Bedankt Ferry!

E.

8 feb 2022

Ferry is een goede en fijne mediator. Die de tijd neemt en goed mensen kan lezen.

Laureen

9 okt 2021

We hebben Ferry leren kennen als een zeer open, bekwaam en deskundig persoon. Gaf veel ruimte voor discussies, maar greep op tijd en rustig in als het nodig was en leidde het gesprek zonder waarde oordeel in de juiste richting. We hebben heel veel aan zijn deskundige mediation gehad, zijn blij dat we hem hebben ontmoet. Hebt u iemand nodig voor een mediation, dan kunnen we Ferry van harte aanbevelen.
B&G

18 jul 2023

Wij hebben Ferry nogmaals ingeschakeld, dit keer voor een uitdaging in de relationele sfeer. Wij staan versteld van het ongekende inlevingsvermogen van Ferry en de duidelijke inzichten die hij geeft als het gaat om de dynamiek die kan ontstaan in een relatie. Ferry weet als geen ander aan te tonen wat er in de onderlinge relatie in de weg is komen te staan en hoe je samen de weg naar verbinding weer kan vinden.
R&G

18 mrt 2023

Fijn persoon, lost de conflicten op, aardig en meegaand! Beter had ik het niet kunnen treffen.
Sophie

6 jan 2023

Ferry heeft mij geholpen om vanuit een langlopende conflictsituatie met een buitenlandse leverancier uit een impasse te geraken. Via een neutrale positie heeft hij gezorgd voor beweging en voorkomen dat er hoge juridische kosten noodzakelijk waren geweest. Ik ben enorm opgelucht dat wij snel en op respectvolle wijze toch op een onderlinge schikking zijn uitgekomen.
V.

8 okt 2022

Ferry neemt goed de tijd om naar je verhaal te luisteren, is goed bereikbaar en “to the point”. Oftewel hij draait er niet omheen en is daadkrachtig. Hij kan goed de hoofd- van de bijzaken inderscheiden. Mijn compagnon en ik zijn enorm blij met zijn inzet. Door Ferry kunnen wij weer door één deur en communiceren wij beter. De rust is wedergekeerd!

Tandartspraktijk NDSM

7 sep 2022

Ik heb gemerkt dat het vak van family mediation een ambacht is. En Ferry beheerst dit. Met veel kundigheid, opmerkzaamheid, geduld en vooral een warm en open hart heeft hij binnen onze familie de bij ieder gevoelde volstrekte onmogelijkheid toch mogelijk weten te maken. De breuk binnen de familie is geheeld, met warmte, humor, kundigheid én nazorg (om terugval te voorkomen). Mijn dank is groot en ik wens iedere familie die in een conflictsituatie terechtkomt een mediator van dit kaliber!

B.

26 mrt 2022

Ferry is professioneel en een zeer prettig persoon, ik heb Ferry toen ingeschakeld bij een familie conflict en heb mij daar erg goed, hij neemt ieders gevoel serieus en geeft waardevolle adviezen.

Ria

10 okt 2021

Wij hebben een uitstekende mediator gehad met veel kennis en ervaring op het gebied van (relationele) conflicten. Ferry kan heel goed de balans vinden tussen theorie & praktijk en zo iedereen keer op keer weer meekrijgen en de neuzen dezelfde kant op laten wijzen. Gewoonweg een harstikke warme en kundige profession!
Niko

11 jul 2023

Een man die zijn vak serieus neemt, voor 100 procent ik ben er heel blij mee dat hij niet opgaf en nu kunnen we gelukkig samen weer verder dank zij deze man.

Karin

8 mrt 2023

Ferry bemiddeld voor beide partijen, kijkt goed wat ieder nodig heeft, en heeft eindeloos geduld. Hierdoor zijn we goed door onze scheiding gekomen. Hebben beiden moeten geven en nemen, en beiden het gevoel dat we er goed uitgekomen zijn. En kunnen nu bouwen aan onze relatie als vrienden ipv levenspartners.
M.

7 feb 2023

Wij werden plotseling geconfronteerd met harde consequenties, vanuit een geschil met een financiële instantie. Mijn eerste ingeving was om juridische hulp te zoeken en kwam zodoende in contact met Ferry. Hij vertelde mij dat hij geen jurist was, maar vroeg mij of wij eerst niet liever wilde investeren om er samen uit te komen. Hij heeft mij bijgestaan als vertrouwenspersoon om te bemiddelen vanuit een open en rechtvaardige houding. Ik ben zo blij dat het onderlinge inzicht tot oplossingen heeft geleid! Heel hartelijk bedankt Ferry!

RT.

17 sep 2022

Ferry kijkt naar alternatieve omgangsvormen binnen de mogelijkheden die er zijn. Daardoor levert hij maatwerk en sluit hij aan bij de vaardigheden en situatie van zijn klanten en zoekt binnen deze kaders alsnog naar ontwikkelingsmogelijkheden.

W.

12 aug 2022

Ferry was in staat om in een beperkt aantal gesprekken niet alleen te analyseren waar de knelpunten waren, maar ook om ons tools aan te reiken waarmee we de ontstane problemen op een evenwichtige en respectvolle wijze in de toekomst kunnen vermijden. Behalve zijn uitstekende professionele prestatie vonden we zijn persoonlijkheid ook zeer te waarderen. Relativeren, gevoel voor humor.

J van der Linden

9 mrt 2022

Wij zijn snel en goed geholpen. In korte tijd veel werk verzet. Wij zijn dan ook zeer tevreden.

Joni

10 jan 2022

Neutraal en professioneel

Opgeleid en gekwalificeerd

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ferry Francois

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Kiezen voor mediation betekent zelf verantwoording en regie nemen voor de oplossingen. Natuurlijk kun jullie daarbij wel wat professionele support gebruiken!

Kennismaken?

 Bel of mail Ferry!

The Point Q

Afroditekade 67
1076 DP Amsterdam

Linkedin

De kleine lettertjes

Alle rechten voorbehouden | The Point Q | Oog op Marketing

Call Now Button